Sun Care | Summer 2017 with Olival

ponedjeljak, srpnja 17, 2017

Napokon nam je došlo ljeto koje očekujemo cijelu godinu jer ljeto znači provod, plaža, taman ten i kokteli.. zar ne?
Želimo zaštiti kožu a i imati onaj preplanuli ten zbog kojeg i živimo za ljeto.
Imam proizvode za vas danas, koji će vas oduševiti kao što su i mene.

Ako ne želite li crveni ten poput jastoga, vrijeme je da zaštitite kožu. Sunčevi zraci čekaju vas čim izađete na ulicu. Kako pronaći pravu kremu koja će zaštititi vašu kožu? Pročitajte konkretne smjernice koje će vam olakšati izbor.

Sunčevo zračenje dolazi na Zemlju u obliku UVA i UVB zraka. UVB zraci uzrokuju opekotine, a istraživanja pokazuju da opekotine mogu dovesti do nekih oblika raka kože. 

Sun protection factor (SPF) je mjera koja označava koliko dugo možete ostati na suncu bez opasnosti od opekotina u odnosu na okolnosti bez zaštite. 

Na primjer, ako ćete bez zaštite dobiti opekotine u 10 minuta, SPF 30 će vam teoretski omogućiti da 300 minuta ostanete na suncu bez opekotina.


SUN CREAM ZAŠTITNA KREMA ZA LICE SPF30


Ova univerzalna hidratantna krema štiti lice i najizloženije dijelove tijela (vrat, ramena i ruke) od cijelog spektra UV-A i UV-B sunčevih zraka. Mineralni filter osigurava učinkovitu zaštitu, a prirodne komponente hrane, njeguju i pružaju dodatnu vlagu, te potiču jednoliko tamnjenje kože.

Lagano tonirani pekmez sa zaštitnim faktorom 10 za tijelo namijenjen je osobama koje žele preplanulu, brončanu boju kože i ubrzano tamnjenje. Sadrži kompleks bogatih prirodna ulja: oraha, mrkve i kakao maslaca  koji hrane, njeguju i štite kožu od dodatnog isušivanja. 


Mlijeko za sunčanje sa zaštitnim faktorom 30 kombinacija je prirodnih, mineralnih i kemijskih UV filtera te pruža potpunu zaštitu kože lica i tijela od štetnog UV-A i UV-B zračenja. Nanosi se na kožu neposredno prije sunčanja ravnomjerno i obilno. Zbog prirodnog kakao maslaca i maslinovog ulja, mlijeko njeguje i hrani kožu, osigurava dodatnu vlagu i potiče jednoliko tamnjenje. Vodootporno je i ugodnog mirisa kokosa.

 
Većinu ovih proizvoda možete naći i u apotekama ali i u nekim cm marketima.

Do sljedećeg čitanja, lijep pozdrav!

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook