Comodynes Urban Cosmetics

nedjelja, srpnja 09, 2017Revolucionarne Comodynes maramice nude kvalitetne i praktične opcije za skidanje šminke, čišćenje lica, peeling, samotamnjenje i njegu, bez obzira na tip kože, bez obzira gdje se nalazite.
Sve proizvode na koje ćete naići u ovom postu možete da nađete na Colpharm webstranici: http://www.colpharm.net/comodynes/

COMODYNES EASY PEELING

Novo, jedinstveno i tako jednostavno za koristiti! Comodynes Easy Peeling maramice su garancija za glatku i čistu kožu jer efektivno čiste najdublje pore i eliminiraju mrtve stanice kože. 

Inovativne maramice sadrže mikrosfere za fizički peeling, dok njeni aktivni sastojci stimuliraju obnovu stanica. Tako učinkovite i praktične da u svakom trenutku omogućuju najbolji tretman, bez obzira na tip kože.

COMODYNES SKIDANJE ŠMINKE


Zamislite jedan proizvod koji zamjenjuje sredstvo za čišćenje lica, tonere i sredstva za skidanje šminke, da je uvijek u vašoj torbici i da je točno prilagođen vašem tipu kože… 

Upravo to nude Comodynes micelarne maramice za skidanje šminke! Neusporedivo praktične micelarne maramice uklanjaju nečistoće i skidaju šminku. 100% prirodna vlakna. Bez alkohola.

COMODYNES T-ZONE mask


Ukoliko imate problem sa T-zonom i ako vam se konstatno sjaji koža, te imate problem s aknama onda je dovoljno da jednom probate ove maske za lice.

Comodynes T-Zone maska je matirajuća njega za sjajnu kožu u T-zoni (čelo, nos i brada) koja pomaže apsorbiranju viška masti za svjež i matirajući izgled.

Nanijeti na čistu i suhu kožu, posebno se fokusirajući na čelo, nos i bradu. Ostaviti da djeluje 10 minuta te nakon toga isprati vodom.

Koristiti je jednom do dva puta sedmično.

COMODYNES SAMOTAMNJENJE

Brzo tamnjenje i savršen ljetni ten za samo tri sata uz Comodynes maramice za samotamnjenje koje su zaista moja velika preporuka ukoliko trebate taman ten za neku priliku ili izlazak.

COMODYNES maramice za samotamnjenje

Comodynes maramice za brzo tamnjenje - pružaju prirodan i jedinstven ten za lice i tijelo u roku od samo tri sata, na siguran i čist način.
Boja se prilagođava prirodnoj boji kože, a jedna maramica je dovoljna za lice, vrat i dekolte.

Nanijeti na čistu i suhu kožu te oprati ruke vodom nakon nanošenja. Pričekati dok se boja apsorbira pa se tek onda odjenuti. Isprobano i savršeno!

Sadrže osvježavajući miris i ne isušuju kožu!


You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook