Deo Kreme | Olival

utorak, lipnja 20, 2017

Drage moje,

Nadam se da ste dobro i da uživate u ovom predivnom početku ljeta.
Danas pričamo o novitetima iz Olivala a to su deo kreme, sa prirodnim sastojcima, savršene za nadolazeće dane.

Nova linija Olival Natural deo krema odiše prirodom, a sadržani sastojci istovremeno dezodoriraju,  pružaju dugotrajnu svježinu i koži daju mirisnu notu tijekom cijelog dana.
Ne sadrže opasne tvari, što je dodatno potvrđeno NATRUE certifikatom za prirodnu kozmetiku,  a pomno usklađeni 100% prirodni sastojci namijenjeni su i najosjetljivijoj koži i u svim razdobljima života.
Mineralna podloga sa sodom bikarbonom (natrijev hidrokarbonat) u obliku kristalnih mikročestica,  aktivna je tvar Olival deo krema koja izvrsno neutralizira znoj.

Eterična ulja koži daju ugodan miris i djeluju antibakterijski.
Uljna podloga s karite maslacem i kokosovim uljem njeguje i hidratizira kožu s efektom produženog djelovanja.


  •    Natural deo krema menta i lavanda - kompozicija eteričnih ulja mente i lavande pruža jedinstven osjećaj ugode i hlađenja na koži.
  •         Natural deo krema sensitive rose - opojan i suptilan miris ruže glavna je osobina ove blage deo kreme pouzdanog i nježnog dezodorirajućeg djelovanja. Namijenjena je osobama vrlo osjetljive kože.
  •     Natural deo antibacterial krema s čajevcem - eterično ulje čajevca najsnažniji je prirodni antiseptik, te je krema namijenjena osobama koje se pojačano znoje, bave sportom ili su izložene dodatnim naporima.  

Natural deo kreme menta i lavanda, sensitive rose i antibacterial krema s čajevcem možete pronaći u CM prodajnim mjestima, ljekarnama i biljnim ljekarnama po cijeni od 7,10 KM.

Za pregled svih Olival proizvoda posjetite njihovu webstranicu olival.hr 

Instagram: @olival_cosmetics

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook