M Y C A S E

utorak, siječnja 31, 2017

Možete li da zamislite dan bez mobilnog telefona? Teško! To je postalo naša neizbježna svakodnevnica, te se danas mnogo pažnje vodi o izboru i održavanju mobilnog telefona. 

Pored toga što se telefoni danas proizvode da budu tanki i elegantni, mnogima je bitna i sama zaštita telefona, kao i izgled. I zato postoji rješenje. I to ne bilo kakvo, nego najbolje. U pitanju su My case maskice koje su konačno dostupne i u Bosni i Hercegovini! 

Originalne, kreativne, kvalitetne, drugačije od drugih i za svačiji ukus. Dostupne su za svaki model telefona, a koja će slika biti na njima zavisi isključivo od vas i vaših želja. My case maskice biće savršen modni detalj i pokazivač vaše ličnosti. U ponudi su postojeće kolekcije, kao što su Abstract, Patterns, Girly&Fashion, Typography&Quotes, Winter&Christmas kao i mnoge druge u šta se možete uvjeriti samo jednim klikom na sajt. 

Osim što možete na svom “ljubimcu” ponijeti i fotografiju omiljene poznate ličnosti, poznatog kluba ili pak najdražeg Diznijevog junaka, kao i dezen sa motivima vaseg omiljenog godišnjeg doba, My case vam omogućava da sami kreirate svoju personalizovanu maskicu za telefon koja je baš po vašoj mjeri i ukusu. Da li će maskica biti sa fotografijom voljene osobe ili kućnog ljubimca, kao i uspomene sa nekog putovanja, odlučujete vi.Ukoliko se još uvijek niste odlučili sta pokloniti voljenoj osobi za Dan zaljubljenih, tu je i nova kolekcija Valentine&Love, u kojoj možete pronaći kako idealnu maskicu za sebe, tako i za vaseg momka/djevojku.

Posjetite sajt www.makemycase.ba i zabavite se kreiranjem nove maskice za vaš mobilni telefon na kojoj će vam mnogi zavidjeti. Takođe, za sve iOS i Android uredjaje dostupna je My case aplikacija putem koje vrlo lako možete naručiti novu omiljenu maskicu. I, ne zaboravite da zapratite My case BiH na Facebooku i Instagramu, kao i Mycase 3g ukoliko ste iz Srbije. 

Naručite svoju originalnu i jedinstvenu maskicu i uvjerite da su najbolji!

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook