For Ladies Handmade

nedjelja, prosinca 25, 2016

For Ladies Handmade je brand modnog nakita za sve dame sa stilom.

Brand se nalazi na tržištu četiri godine i osvojio je mnoge dame koje nakitom upotpunjuju svoje svakodnevne modne kombinacije. Za dizajn nakita zaslužna je Roberta Krajnović, studentica Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu koja crpi inspiraciju najprije u svojim klijenticama, te modnim časopisima, editorijalima i popularnim trendovima.

Sama ideja izrade nakita razvila se iz poklona za prijateljičin rođendan gdje je izradila svoju prvu Statement ogrlicu, koja je na oduševljenje mnogih postala pravi hit.
Zatim su slijedile nove različite kolekcije nakita.

Prije šest mjeseci otvoren je i web shop www.forladies.com.hr gdje sve dame mogu pronaći ponešto za sebe ili njima dragu osobu kao poklon za nadolazeće blagdane.

Svi proizvodi branda For Ladies Handmade izrađuju se ručno i u manjim serijama. Pakiraju se u posebne poklon vrećice koje su u ovo predblagdansko vrijeme darivanja spremne za pod bor.


BACK TO BLACK KOLEKCIJA – ZA SVE DAME VJERNE CRNOJ BOJI


Brand For Ladies Handmade poznat je po svojim kolekcijama nakita i po prvi puta predstavio je i mini kolekciju odjeće pod nazivom «Back to Black» koja je nastala u suradnji s Kala Design. www.forladies.com.hr


Inspirirana je bezvremenskom i nepogrešivom crnom bojom  koja ostavlja utisak profinjenosti i elegancije, bez obzira da li biramo odjeću za poslovni sastanak ili večernji izlazak. Većina žena u svom ormaru može pronaći mnoštvo razigranih boja, ali mnoge se uvijek vraćaju crnoj boji. Crna boja je boja autoriteta i moći. U dizajnu, crna ostavlja utisak profinjenosti i elegancije. Opće je poznato da svaka žena uvijek želi izgledati vitko, pa prilikom odabira odjeće poseže za crnim ili tamnijim odjevnim kombinacijama, jer te boje sužavaju  tijelo i stvaraju vizualni dojam vitkosti.

Pri odabiru materijala htjeli smo postići da se svaka žena osjeća prvenstveno ugodno i pri tome ženstveno u onome što nosi.  Zato smo odabrali najlakše i ugodne materijale – pliš, crnu mrežicu i čipku.

Mini kolekcija sastoji se od tunike i dva modela haljine koje se prodaju u kompletu s nakitom – Chokerom ili naušnicama.
Pri kupnji možete izabrati između nekoliko vrsta Chokera izrađenih od čipke, tila, svjetlucajućeg materijala i ukrasnih perlica ručno ušivenih na tkaninu.

Osim Chokera, u kompletu s haljinom mogu se izabrati  i najprodavanije naušnice branda For Ladies Handmade – naušnice s resama.
Naušnice s  resama izrađene su od prozirnog plexy glassa na kojem su ukrasne perle i svjetlucajući kamenčići. Rese su izrađene od trakica umjetne kože u raznim bojama, a koje su u skladu s ukrasnim perlama.
Dostupne boje: pink, crvena, smeđa, bež, crna i crna s biserima
Posebnost ovih naušnica je da su nosive uz dnevne i večernje kombinacije.

Cijelu ponudu nakita i odjeće mogu se pronaći na web shopu www.forladies.com.hr
Svi proizvodi branda For Ladies Handmade izrađuju se ručno i u manjim serijama. Pakiraju se u posebne poklon vrećice s ukrasnom mašnom koje su u ovo predblagdansko vrijeme darivanja spremne za pod bor.


Snimanje kampanje potpisuje team ljudi – photo: ABC Studio by Baris Šabić, Make Up Studio Red Lips by Amadea Krajnović, modeli: Patricia Pehar, Lucija Pehar i Tanja Jakarić


You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook